Lumea Româneascã

Click here to edit subtitle

                                                                                                      GLOBAL CONNECT

               Fostul portar Vasile Suciu a încetat din viaţă

de Leila Bolat 

          Fostul portar al echipelor Steaua, Jiul Petroşani şi Sportul Studenţesc, Vasile Suciu, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 71 de ani, informează frf.ro.

   Vasile Suciu s-a născut la 21 octombrie 1942 (Soporu de Câmpie, judeţul Cluj). A început fotbalul la Izolatorul Turda, în 1955. Peste trei ani s-a mutat la Arieşul. După un tur petrecut la Viitorul Bucureşti (cu care a debutat în Divizia A), în 1963 s-a transferat la Steaua. Sezonul 1971-72 l-a petrecut la Jiul Petroşani, ultima parte a carierei găsindu-l la Sportul Studenţesc, până în 1975.
În respectivul an a fost nevoit să abandoneze fotbalul, din cauza unui accident rutier, în urma căruia a suferit fracturi la ambele picioare. A fost considerat unul dintre cei mai buni portari din perioada postbelică.
După 1975, a lucrat ca antrenor la centrul de juniori şi copii ai Sportului Studenţesc.
Cifrele carierei sale: 252 meciuri în Divizia A, unul în echipa naţională, 11 în cupele europene, 1 titlu şi 6 Cupe ale României. De asemenea, a fost campion european de tineret în 1962.

Mihai Stoica, desfiinţat de o legendă a Stelei: „Băi, deşteptule de mare manager!”

    Tudorel Stoica, fostul fotbalist al Stelei din anii '70 şi '80, a lansat un atac dur la adresa managerului Mihai Stoica, după ce acesta a minimalizat Cupa Campionilor Europeni, pe care Steaua a câştigat-o în 1986, în comparaţie cu actuala UEFA Champions League, scrie Fanatik.

„Am jucat noi în altă competiţie? Păi, băi, deşteptule de manager ce te dai, tu nu vezi că trofeul pe care câştigătoarea finalei îl ridică deasupra capului acum este acelaşi pe care noi l-am atins şi l-am câştigat în 1986? Dacă acest manager, cel mai puternic conducător al fotbalului românesc din toate timpurile, zice despre Cupa Campionilor Europeni că era o competiţie separată, de ce se plimbă prin oraş cu autocarul pe care e pus acel trofeu câştigat de noi în 1986? De ce se mândreşte cu el? Să aştepte să pună pe autocar un trofeu câştigat de el”, a răbufnit Tudorel Stoica.

   „Mihai Stoica şi aroganţa lui fac Steaua de râs pe unde se duce. Nea Ion Alecsandrescu (n.r. conducătorul Stelei când echipa a luat Cupa Campionilor Europeni) se întoarce în mormânt când vede pe ce mâini a ajuns Steaua”, a mai spus Tudorel Stoica.  (Gândul)

Anghel Iordănescu, Emeric Ienei, Tudorel Stoica şi Dumitru Dragomir, atacaţi dur de Mihai Stoica

   de Adrian Petculescu - Mediafax, Andrei Mazurchievici 

    Managerul Stelei, Mihai Stoica, a organizat o conferinţă de presă, în care le-a atacat virulent pe fostele glorii steliste, Anghel Iordănescu, Emeric Ienei şi Tudorel Stoica, precum şi pe şeful LPF, Dumitru Dragomir, pentru că aceştia l-au criticat pe el şi echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.
Unele aprecieri făcute de Dragomir la adresa impresarului Anamaria Prodan, soţia antrenorului Reghecampf, reprezintă jigniri la adresa familiei tehnicianului, consideră oficialul stelist.

 "Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, deja întrece orice limită. Fotbalul e un sport al misoginilor. Recunosc că nici mie nu îmi convine când o reprezentantă a sexului frumos vine să mă intervieveze, pentru că, mă rog, poate am idei preconcepute, încerc să mi le schimb, dar eu mă maturizez mai greu. Recunosc că şi eu am avut reţineri de femei devenind agenţi de jucători sau manageri de cluburi. Dar de aici şi până la a jigni o femeie la modul la care a făcut-o preşedintele LPF, care astăzi spune că nu a mâncat usturoi şi că nu îi miroase gura. Ba nu, a jignit-o în ultimul hal şi jignind-o pe Anamaria Prodan, a jignit familia antrenorului nostru, antrenor care a reuşit într-un timp foarte scurt să aducă o echipă să joace la parametri maximi, iar cel care a ieşit cu pieptul bombat şi s-a lăudat cu asta a fost Dumitru Dragomir. La mine nu mai este chestia că a jignit familia unui colaborator, a jignit familia unui prieten. Ana are trei copii şi este foarte urât să discuţi la modul ăsta şi este şi mai urât să nu recunoşti că de fapt la ea ai făcut referire. Eu unul, indiferent de cât de rău de gură sunt, niciodată în viaţa mea nu aş putea să jignesc o femeie", a spus Stoica.
 Managerul echipei campioane îi aminteşte lui Dragomir că este angajatul cluburilor, care îi asigură un salariu de 180.000 de euro. Stoica a afirmat că preşedintele ligii şi-a pierdut vocaţia de "oracol" şi că a dat dovadă că "nu stăpâneşte atât de bine fenomentul" fotbalistic, după ce s-a îndoit de calităţile atacantului italian Federico Piovaccari
    "Îi pun în vedere domnului Dragomir un singur lucru: este angajatul nostru. Cei 180.000 de euro, care înseamnă pentru mulţi peste opt miliarde de lei vechi salariu net, îi încasează domnul Dragomir pentru că noi am hotărât asta, cluburile. Apropo, domnul Dragomir, Piovaccari, pe care oracolul din Bălceşti, care în ultima perioadă dă cam strâmbe, spunea că nu are ce căuta într-o echipă de fotbal. Piovaccari a marcat golurile decisive pentru calificarea acestei echipe în grupele Ligii Campionilor. Piovaccari este golgeterul echipei şi în competiţia internă, deci domnul Dragomir nu stăpâneşte atât de bine fenomenul. Îl auzeam înaintea meciului cu turcii că îi batem de le sună apa în cap, iar după aia spune că nu avem nicio şansă. Zice omul că e oracol", a declarat Stoica.
  Următorul om de fotbal intrat în vizorul lui Stoica a fost fostul jucător şi antrenor al Stelei Anghel Iordănescu, pe care managerul l-a acuzat că a vrut să-i "fure" echipa lui Gigi Becali împreună cu mai mulţi generali.
  "Iordănescu atacă jucătorii Stelei, iar cea mai bună perioadă a Stelei a fost cu Tatu în teren. El este singurul jucător cu procentaj de sută la sută. Iordănescu care atât ca jucător, cât şi ca antrenor a făcut multe pentru Steaua, este cu adevărat stelist. Nu ar fi normal ca după un eşec să iasă şi să discute la modul ăsta. De ce niciodată Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuş nu au atacat Steaua, de ce aceiaşi oameni care au alte interese atacă Steaua, de ce atacă Steaua non-stop, cel care în afara acestei linguşeli cotidiene, a vrut să fure echipa lui Gigi Becali? Iordănescu a vrut să fure echipa în cârdăşie cu generali. Ştiţi ce se alegea de echipa asta? Se alegea praful, pentru că nimeni nu avea nici bani, nici dorinţa de a investi pe care a avut-o Gigi. Gigi este mult prea inteligent ca să nu realizeze că oamenii aceştia încearcă să-l linguşească, încearcă să-l lucreze. Iordănescu ne-a explicat încontinuu că Bourceanu şi Pintilii nu au ce căuta, că trebuie un mijlocaş care să dribleze", a afirmat Stoica.
  Oficialul stelist a ironizat unele confuzii de nume pe care le-au făcut Iordănescu şi antrenorul care a cucerit Cupa Campionilor Europeni, Emeric Ienei, de-a lungul timpului. Foştii tehnicieni ai echipei din Ghencea emană "răutate" şi nu sunt alături de actuala formaţie, crede Stoica.
  "Anghel Iordănescu, Emeric Ienei, oricând pot avea orice părere, eu spun doar atât că emană răutate şi nu e în regulă. Atunci înseamnă că nu sunt alături de noi măcar sufleteşte. Pentru performanţele pe care le-au realizat au fost făcuţi generali ai Armatei Române. Ca să ajungi general al Armatei Române trebuie să ai nişte merite extraordinare. Au câştigat Cupa Campionilor Europeni, nicio legătură cu Armata Română. Astea sunt nişte chestii anapoda. Anghel Iordănescu a devenit parlamentar, am înţeles că parlamentarul cu cea mai slabă activitate dintre toţi. Aşa scrie presa, dacă minte presa, înseamnă că mint şi eu. Să se hotărască este politician, este tată de antrenor, este analist, este stelist care critică toate rezultatele proaste ale noastre şi niciodată nu are un cuvânt bun de spus despre noi? Oamenii ăştia nu ştiu trei jucători de la echipe europene dacă îi întrebi. Anghel Iordănescu ne explică de Pintilie, dar Ilie Pintilie nu e la Steaua. Ni s-a explicat de Costin Cosma, adică Cosmin Contra. S-a discutat de Di Caprio, «mare atenţie la Di Caprio», spunea nea Imi Ienei, dar era Di Canio, Di Caprio tocmai se scufunda", a spus managerul.
  El a avut un mesaj şi pentru fiul lui Iordănescu, tehnicianul Edi Iordănescu, care de asemenea s-a exprimat critic la adresa Stelei: "Au stat şi au aşteptat până când am pierdut meciul cu Stuttgart cu 5-1 şi după aia au ieşit şi au criticat în permanenţă. Oameni care nu au putut să promoveze în Divizia B. Aşa au ajuns celebre echipe ca Unirea Tărlungeni. Edi Iordănescu să demonstreze la Târgu Mureş că este antrenor sau la Fortuna Brazi, că şi pe ăla l-am auzit după meciul cu Stuttgart că e umilitor. Nu, umilitor este să promoveze Tărlungeni, când toată lumea este cu tine. Umilitor este să te bată Satu Mare, umilitor este să egalezi în prelungiri la Arad, umilitor este să fii pe locul opt din 12 echipe în Liga a II-a. Nu mai vorbiţi de Steaua. Umilitor este să te bată Twente în dublă manşă şi Haifa 5-0, nu 5-1 Stuttgart".
  Tudorel Stoica a criticat minimizarea de către Stoica a performanţelor pe care generaţia sa le-a obţinut, inclusiv cucerirea trofeului Cupei Campionilor Europeni, iar oficialul îi transmite că nu are nicio calitate să-l vorbească de rău.
  "Pe mine mă atacă Tudorel Stoica. Ce a făcut Tudorel Stoica în ultimii 20 de ani, după ce a abandonat activitatea competiţională? Care a fost cariera lui, ce echipe a antrenat, ce echipe a manageriat, ce performanţe a făcut ca să vorbească la modul ăsta atât de urât? Eu sunt un parvenit? Nu, eu sunt un om care a intrat primul la facultate pe ţară, care a terminat cu 10 facultatea, care a făcut performanţe peste tot pe unde a fost şi care are nişte cunoştinţe fotbalistice. Eu am curaj cu oricine din presă, din fotbal să dăm orice test şi să vedem cine are cunoştinţe mai mari decât am eu. Să vedem cine ştie ce ştiu eu despre fotbalul european, mondial, despre fotbalul din Zimbabwe şi cine a fost golgeter în Slovacia", a replicat Mihai Stoica.
  El a continuat să susţină că performanţa Stelei din anii 80 a fost obţinută cu echipe fără mulţi jucători străini, în timp ce formaţia pregătită de Reghecampf se confruntă acum cu selecţioante mondiale.
  "Performanţa obţinută de Steaua la mijlocul anilor 80 este magnifică, dar este obţinută în nişte condiţii speciale. Nu putem face comparaţie între ce era înainte de 1989 şi ce e acum. FC Barcelona avea doi jucători străini, pe Schuster şi pe Archibald. Dacă întrebi pe cineva pe stradă cine e Archibald, îţi spune că e ajutorul lui Robin Hood. Noi jucăm acum cu selecţionate mondiale, care au bugete de 500 de milioane, de 400 de milioane. Schalke 04 a luat vedeta Milanului", a menţionat Stoica.

Haide Lăcătuşule, astăzi vrem victorie...”

  Mihai GHEORGHIU       

      “A fost odată ca niciodată”. Aşa încep mai toate povestirile.şi aşa am să încep şi eu povestea ce urmează. Căci despre o poveste este vorba, o poveste despre adevăraţi eroi care au făcut pentru o bună bucată de timp să vibreze la un ison inmile a mii de oameni...

    Cred , dacă nu mă înşel, că era prin ’84, ‘85, cu puţin  timp înainte de a părăsi România. Mă aflam în tribuna I a Arenei din Ghencea asistând la unul dintre eternele derbiuri de fotbal STEAUA-DINAMO. Nu am să vă povestesc întreg meciul, nu acesta este scopul articolului prezent. Sincer, nici nu-mi mai amintesc cu de-amănuntul cum au decurs lucrurile. Totuşi, unele amintiri din cadrul acelui meci memorabil mi-au rămas de-a pururea în memorie, dovadă stând în acest sens rândurile de faţă!

     Pentru cei care sunt cât decât cunoscători în ale fotbalului nostru românesc, eternele confruntări dintre Steaua şi Dinamo au stat întotdeauina în centru atenţiei, stârnind  pasiuni care cu greu se puteau ţine sub control. Niciodată aceste două rivale nu au mers în tandem în vederea îndeplinirii vreunui obiectiv anume, întotdeauna fiind direct antagoniste. Două mari cluburi sportive, posesoare a celor mai mari performanţe sportive din România, asemănătoare într-o oarecare măsură,  şi totuşi atât de diferite!  De ce spun asta?  În primul rând, trebuie să recunosc, sunt stelist convins, de când mă ştiu! Deşi în acestă postură  pot fi lesne acuzat de subiectivism îmi place totuşi  să cred cu sinceritate în echidistanţa şi obiectivitatea mea.!   Nu ştiu cum se tot întâmpla, dar, una peste alta, Dinamo se alegea mai întotdeauna cu un plus de puncte în urma întâlnirilor directe cu Steaua! Desigur, generalizez! Nefiind reporter sportiv, ci doar simplu iubitor al Stelei, urmare a trecerii neiertătoare a atâtor zeci de ani, amintirile, firesc, mi s-au estompat. Ca să-mi pot întocmi un material precis în acest sens, bazat pe date cronologice precise, ar fi trebuit ca mai întâi să-l contactez  pe prietenul şi colegul meu de breaslă, marele comentator Mircea M. Ionescu! Poate numai el, acest mare comentator şi istoric al fotbalului românesc şi de pretutindeni, mi-ar fi putut cu siguranţă furniza datele exacte de desfăşurare a respectivului meci, respectiv; echipele, arbitrii, scor final, etc... Oricum întâmplarea respectivă pe care doresc să v-o povestesc nu necesită o atât de mare precizie în date. Important este că s-a petrecut, şi mai ales că totul a fost atât de frumos!

   La Steaua nu mai juca deja Marcel Răducanu! Acesta rămăsese de câtăva vreme în Germania! Plecarea lui, a acestui INEGALABIL magician al jocului cu balonul rotund a însemnat o mare pierdere pentru Steaua, pentru întreg fotbalul românesc! Din fericire însă, la acel timp, în cadrul echipei mai activau şi alţi fotbalişti de excepţie ca: Iordănescu, Dumitru Majaru, Balint şi nu în ultimul rând, LĂCĂTUŞ! Eh, Doamne ce fotbal, ce fotbalişti!  Dar să revenim la meciul cu pricina. Prima repriză a decurs oarecum normal şi conform aşteptărilor. Pe fondul unui joc de tatonare, în care cele două echipe, asemenea a doi pugilişti experimentaţi, s-au contrat reciproc căutând să speculeze fiecare şi la rândul lor greşala adversarului, nu  s-a marcat deloc.

   Repriza a doua, însă, a început deosebit de încrâncenată cu Dinamo în apărare şi Steaua peste ea. La un moment dat la o incursiune fantastică a lui Lăcătuş, Procuroru intervine dur, în stilul lui caracteristic, faultându-l pe acesata, chiar sub ochii lui N. Rainea, în careu! Arbitrul nu vede şi astfel spiritele se încing atât pe teren cât şi în tribune unde spectatorii încep să strige cuvinte triviale atât la adresa arbitrilor dar mai ales a lui Dinu pe care îl taxează dur la fiecare contact cu balonul! Dinu nu mai poate continua şi este schimbat...

Meciul continuă sub aceleaşi auspicii, cu incursiuni continue spre poarta dinamovistă şi riposte periculoase dar rare, materializate prin contraatacuri neaşteptate din partea echipei dinamoviste. Şi totuşi, în pofida acestei dominări autoritare mingia refuza cu stoicism să intre în poarta alb-roşiilor! Şi timpul trece, şi parcă mai repede ca niciodată!

 Golul care “plutea parcă în aer” avea să vină totuşi, spre finalul meciului, la o acţiune insistentă şi de toată frumuiseţea a Fiarei Lăcătuş!!!

Lăcătuş îşi găsise în sfârşit ritmul specific, desenând cu mare artă faze demne de un mare zeu al fotbalului! Mai erau, cred, nu mai mult de 9-10 minute până la încheierea partidei! Steaua, întreaga echipă, zburda pur şi simplu lansând numeroase artificii spre careul dinamovist. Majaru, Iordănescu, Dumitru, îşi pasau ca la carte, încolţind careul supraaglomerat al echipei dinamoviste, o echipă învinsă moral, care nu mai dorea altceva decât finalizarea cât mai rapidă a chinului!  Majoritatea paselor îl căutau pe Lăcătuş! Balint, Dumitru, Iordănescu, Lăcătuş! Pasele repetau cu o precizie aproape matematică aceiaşi şi aceiaşi schemă de joc! Tribunele delirau pur şi simplu, în timp ce cântecul lor de dor şi luptă acompania fiecare pasă, fiecare dribling fantastic a acetui mare magician, Lăcătuş! “Moşule, iaca lăcătuşerie!!!”, mă atenţionă exataziat unul dintre spectatori pe care de altfel nici nu-l cunoşteam!

     Mai erau câteva minute până la fluierul final! Publicul spectator stelist cânta în delir, toţi în picioare, legănându-se asemenea valurilor şi implorând venirea golului ! O mare de oameni, un ocean de suflete care mai credea şi spera cu încredere în victoria echipei lor! Se dorea, se cerea golul victoriei!: “Haiiiidee Lăcătuşuulee, astăzi vrem viiictorie, haiiide Lăcăăătuuşuule adu-ne viictorie....

Şi vicoria a venit! Fiara, Lăcătuş, marele simbol al acestei fantastice echipe STEAUA BUCURŞTI, fosta CCA,  după un slalom demenţial prin apărarea crispată a dinamoviştilor, a înfipt în sfârşit şi IREVOCABIL, balonul în plasa porţii acestora!

A fost frumos...

MApN: "Steaua este un simbol al Armatei şi al milioanelor de români care îndrăgesc fotbalul"

        Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publică a statului şi administrarea MApN prin CSA "Steaua", a fost de la darea în folosinţă în 1974 gazda clubului Steaua Bucureşti şi a echipei sale de fotbal, precizează MApN, adăugând că Steaua este un simbol al Armatei şi românilor care iubesc fotbalul.

      Ministerul Apărării Naţionale precizează, într-un comunicat remis vineri agenţiei MEDIAFAX, că nu respinge colaborarea cu societatea comercială a lui George Becali, atâta vreme cât această colaborare se derulează în condiţii de legalitate.  "Prin urmare, atunci când societatea comercială îşi va achita datoriile către clubul Armatei, conform obligaţiilor prevăzute în contractul de închiriere, colaborarea poate fi reluată, prin încheierea, în condiţiile legii, a unui nou contract, astfel încât echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea", explică MApN.

    Ministerul spune că George Becali, prin declaraţiile sale publice, a încercat să creeze o falsă problemă şi să arunce responsabilitatea rezilierii contractului către instituţia Armatei.

"Pentru a permite opiniei publice să aibă o imagine clară asupra situaţiei actuale, precizăm faptul că, la data de 17 mai 2010, Societatea Comercială (în calitate de chiriaş) înregistra către Clubul Sportiv al Armatei următoarele datorii: 178.847 lei contravaloarea chiriilor aferente lunilor martie şi aprilie; 42.139 lei penalităţi de întârziere la plata chiriei; 52.778 lei contravaloarea utilităţilor neachitate; 1.964 lei penalităţi întârziere la plata utilităţilor", se arată în comunicatul MApN.

      Ministerul precizează că, prin CSA "Steaua" a manifestat bună credinţă în derularea acestui contract, notificând SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, prin cinci adrese, în perioada 26 aprilie-17 mai 2010, cu privire la sumele datorate reprezentând chiria, utilităţile şi penalităţile de întârziere, precum şi la iminenţa rezilierii contractului, în cazul neonorării obligaţiilor de plată a chiriei pe timp de două luni consecutiv, aşa cum părţile au convenit prin semnarea contractului.

      "În data de 17 mai 2010, Societatea Comercială a domnului George Becali a răspuns acestor notificări succesive, printr-o adresă, în care specifică, printre altele, că «denunţă unilateral contractul nr. A-7220/23.12.2009, începând cu data de 01.03.2010»", mai scrie MApN în comunicat.

      Ministerul Apărării Naţionale reiterează că închirierea imobilelor şi terenurilor din patrimoniul ministerului nu este atributul ministrului, ci al structurilor care le administrează. În cazul clădirilor şi terenurilor aferente Stadionului Steaua, responsabilitatea revine Clubului Sportiv al Armatei "Steaua". "Ca urmare a derulării, în perioada septembrie-decembrie 2009, a licitaţiei privind închirierea Stadionului Steaua, care cuprinde clădiri şi terenuri în suprafaţă totală de peste 90.000 m.p., aflate în proprietatea statului şi administrarea M.Ap.N., prin Clubul Armatei, SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a consimţit, prin oferta depusă, să achite lunar o chirie în valoare de 21.600 Euro, care a fost stabilită de către un expert autorizat în domeniu", scrie MApN.

Ministerul spune că în ceea ce priveşte problema legată de plata unor taxe locale, invocată în declaraţiile de presă ale patronului echipei de fotbal Steaua, "potrivit art. 249 alin. (3) şi art. 256 alin. (3) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, «pentru clădirile/terenurile proprietate publică sau privată a statului ori a unităţilor administrativ-teritoriale concesionate, închiriate, date în administrare ori în folosinţă, după caz, persoanelor juridice, altele decât cele de drept public, se stabileşte taxa pe clădiri/teren, care reprezintă sarcina fiscală a concesionarilor, locatarilor, titularilor dreptului de administrare sau de folosinţă, după caz, în condiţii similare impozitului pe clădiri/teren»". "Conform raportului nr. 27009/13.04.2010, încheiat de Primăria Sectorului 6 Bucureşti - Serviciul public pentru finanţe publice locale, ca urmare a solicitării Curţii de Conturi a României, a fost stabilită o sarcină fiscală în valoare totală de 5.737.812,89 lei pentru anii fiscali 2005-2009, la care se adaugă suma de 1.070.197,67 lei pentru semestrul I al anului 2010, cu titlu de taxe şi impozite pe clădiri şi terenuri ce revine chiriaşului SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. Menţionăm, încă o dată, că orice litigiu pe tema impozitului şi taxelor datorate altor instituţii de către SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA nu este de competenţa M.Ap.N. - CSA "Steaua", ci a organelor statului cu atribuţii în administrarea fiscală şi a serviciilor finanţelor publice locale.Orice alte scenarii vehiculate sunt pure ficţiuni, lipsite de fundament legal şi aduc prejudicii de imagine Armatei României şi statului român", se arată în încheierea comunicatului.

      Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că FC Steaua a întârziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile şi conform înţelegerii dintre cele două părţi, contractul este reziliat automat.

      Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vrea să-şi recupereze toate investiţiile făcute la Stadionul Steaua şi va încerca pe cât posibil ca baza sportivă să fie lăsată în paragină după mutarea echipei "roş-albastre" la Buzău. "Trebuie să-mi recuperez investiţiile, să mi le iau. Trebuie să demontez toată tribuna, să rămână doar pereţii, că ei numai pereţii au. Trebuie să demontez nocturna şi după aia să ia ce are, un stadion în paragină, ceea ce a şi avut. Sunt unele pe care nu le pot lua, am făcut protocol de predare-primire. Voi lăsa cât pot eu baza aia în paragină. Şi scaunele le voi lua, sunt "roş-albastre", le duc la Buzău. Mă poate scoate din Ghencea dacă vine Gabi Oprea cu tancul şi vine cu o mitralieră. E posibil să mă scoată aşa, altfel nu se poate, legal nu se poate. Acolo sunt nişte investiţii făcute. Să vedem ce o spune instanţa, am făcut investiţii, să zicem de şapte milioane, şi îmi spune că mai am de primit patru", a spus Becali.

           Directorul Departamentul Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal Viorel Duru, a declarat că FC Steaua trebuie să prezinte până la 31 mai un contract pentru un stadion omologat pentru Liga I şi Liga Europa, în caz contrar punându-se "problema nelicenţierii".

 

Click to add text, images, and other content

Editor: Mihai GHEORGHIU

 


 "Prima datorie a omului este să fie drept" (Voltaire)


FORUM DE DISCUTII LIBERE

 

Google Translator

Numarul vizitatorilor nostri

 

 


Pentru accesare dati clik pe imagine!


OFERTA DE CARTE-Mihai Gheorghiu

PARTENERII NOSTRI


 

 

Advertising Disclaimer & Policies !To view click on image!


 


Cabinet stomatologic in zona Detroit!


EXCELLENT TIRES SERVICES